Daily Updating New Softwares, Cracks, Registered Software and you Need Any Software So Write In Comments

Wednesday, May 13, 2009

Advanced SystemCare Pro 3.0.0 Portable

Advanced SystemCare Pro 3.0.0 Portable

Advanced SystemCare Pro 3.0.0 Portable ---> Size: 10.43MB


Advanced SystemCare Pro 3.0.0 PortableAdvanced SystemCare (eski adıyla Advanced WindowsCare), diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced SystemCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar. Advanced SystemCare Professional, bilgisayarınız için tam otomatik koruma sağlıyor. "Yükle-unut" özelliği sayesinde yapmanız gereken sadece programı bilgisayarınıza kurmak. Gerisini program otomatik olarak arka planda çalışarak yapıyor.

Pro sürümün personal sürüme göre farklılıkları;
# Düzeltme ve optimize etme seçenekleri daha gelişmiştir.
# Bilgisayarınızın kullanım amacına yönelik optimize etme seçeneleri mevcuttur. Şöyle ki: Eğer bilgisayarınız bir ofis bilgisayarı, genel kullanıma yönelik bir ev bilgisayarı, bilimsel amaçlı kullanılan bilgisayar ya da bir oyun makinası ise optimize yöntemleri ihtiyacınıza yönelik değişiyor.
# Arka planda çalışan otomatik koruma.
# Otomatik ve yüksek hızda indirilebilen güncellemeler.

Advanced SystemCare Pro 3.0.0 PortableAdvanced SystemCare is ideal to prevent your computer will train crashes or has a malfunctioning system. It helps you to protect, repair, optimize and maintain your computer. It offers a powerful disk defragmenter and high-speed. Safely Clean Registry Optimizer is a registry database of new generation that allows you to defragment the entire registry for optimal performance.


DOWNLOAD


http://rapidshare.com/files/229588023/Advanced_SystemCare_3.rar.html

Design by Mady Bacha-cı | MoneyGenerator Blogger Template by Crackers